Kvassheim Elektriske AS

Vil du lære mer om våre tjenester?

Vi har laget informative guider som går litt dypere inn på noen av tjenestene vi tilbyr. Last ned våre flotte brosjyrer om du ønsker å lese litt mer.

ELKO Smart Strømsparer

Vi har oppsummert og samlet det viktigste du trenger å vite om fordelene med ELKO Smart Strømsparer.

Solcelleguiden

Med de høye strømprisene vi ser i dag, vil investeringen lønne seg langt raskere enn for få år siden. Her finner du en informativ guide om solkraft, solcelleanlegg og bærekraftige valg. 

Inspirasjonsguiden

Vi har laget en inspirasjonsguide, der du kan la deg inspirere av vakre interiør i tre forskjellige stiler - skandinavisk, trend og klassisk. Kopier stilen med disse produktene!

Din guide til Enova-støtte

Visste du at du kan få inntil 32.500,- i støtte? Enova støtter de som tar i bruk ny, klimasmart teknologi. Her har vi laget en guide til Enova-støtte, for strømsparingstiltak i din bolig. 

En guide til bærekraft

Bærekraft er en utvikling som imøtekommer dagens behov, uten å ødelegge for at kommende generasjoner får dekket sine. Lær mer om bærekraft her.

Brukerveiledning for el-installasjoner

Boligen er en stor investeringen, og det er viktig med et trygt elektrisk anlegg. Denne veiledningen hjelper deg til å få et fornuftig forhold til el-installasjonene i bolig din.

Vi forklarer elkontroll

En elkontroll gjør boligen din tryggere, og gir den dokumentasjonen du trenger om du skal selge. Last ned vår brosjyre for å lese mer om elkontroll. 

Smarthuspakker for privatboliger

Her viser vi deg hvordan du kan skaffe deg smarthus på null komma niks, og hjelper deg med ulike smarthuspakker basert på ditt behov.

Smarthuspakker for fritidsbolig

Vil du ha automatiserte løsninger på hytta? Vi hjelper deg med ulike smarthuspakker til din fritidsbolig - så kan du begynne å glede deg til å ringe hytta varm.